e-bannerespa
Optostirixis - Αρβανιτάκης & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η OPTOSTIRIXIS είναι μια από τις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο των Οπτικών. Ιδρύθηκε το 1992 από τον Αρβανιτάκη Σπύρο με πρωταρχική επιδίωξη να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους πελάτες της και να αναπτύσσει λύσεις που καλύπτουν απόλυτα την κάθε τους ανάγκη. Για το λόγο αυτό φροντίζει να ανανεώνεται με νέα προϊόντα και να παρέχει ολοκληρωμένες τεχνικές και τεχνολογικές προτάσεις στον οπτικό.

Στο πλαίσιο αυτό η ΟΡΤΟSΤΙRΙΧΙS έχει αναπτύξει το εύρος των προϊόντων της, σε εκτός από αναλώσιμα οπτικού εργαστηρίου και σε ηλεκτρονικά μηχανήματα νέας τεχνολογίας, κατάλληλα να βοηθήσουν τον οπτικό να εξοπλίσει πλήρως το κατάστημά του.

Επιθυμία και κύριο μέλημα όλων μας είναι να ικανοποιούνται άμεσα και αποτελεσματικά οι ανάγκες των πελατών μας, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια. Και φυσικά στην πορεία μας αυτή έχουμε στη διάθεσή μας ένα πολύ σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο πλευρό των οπτικών συζητώντας και ανακαλύπτοντας τις καθημερινές τους ανάγκες.