Η χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.optostirixis.gr δηλώνει τη συγκατάθεσή σας και συναίνεση σας με τους ακόλουθους Όρους Χρήσης, τους οποίους σας ζητούμε να διαβάσετε προσεκτικά.

– Το ηλεκτρονικό κατάστημα “OPTOSTIRIXIS Αρβανιτάκης Σπύρος & Σια Ο.Ε.” δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο ή υπόλογο για τυχόν ζημιές ή βλάβες που οφείλονται στην αποτυχία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.- Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα www.optostirixis.gr  με δική σας ευθύνη, σύμφωνα με τους ισχύοντες τοπικούς νόμους.

Η ευθύνη για το περιεχόμενο των συναλλαγών είναι εξ ολοκλήρου δική σας.

-Το ηλεκτρονικό κατάστημα “OPTOSTIRIXIS Αρβανιτάκης Σπύρος & Σια Ο.Ε.”  δεν παρεμβαίνει ή διορθώνει δεδομένα που αποθηκεύεται.

-Το ηλεκτρονικό κατάστημα “OPTOSTIRIXIS Αρβανιτάκης Σπύρος & Σια Ο.Ε.” είναι υπεύθυνο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του.

-Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα “OPTOSTIRIXIS Αρβανιτάκης Σπύρος & Σια Ο.Ε.” .

-Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα δοθούν σε καμία περίπτωση σε άλλες εταιρείες χωρίς την άδειά σας.

-Oλα τα περιεχόμενα των ιστοσελίδων του ηλεκτρονικού καταστήματος “OPTOSTIRIXIS Αρβανιτάκης Σπύρος & Σια Ο.Ε.”   (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων και φωτογραφιών) ανήκουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα “OPTOSTIRIXIS Αρβανιτάκης Σπύρος & Σια Ο.Ε.

-Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας.

-Το ηλεκτρονικό κατάστημα OPTOSTIRIXIS Αρβανιτάκης Σπύρος & Σια Ο.Ε.”  μέσω των ηλεκτρονικών σελίδων παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα προκύψουν διακοπές της σύνδεσης ή άλλα λάθη.

-Χρησιμοποιώντας τις ηλεκτρονικές σελίδες της εταιρείας, η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη.

-Το ηλεκτρονικό κατάστημα “OPTOSTIRIXIS Αρβανιτάκης Σπύρος & Σια Ο.Ε.”  , δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση.

Το site έχει δημιουργηθεί και ελέγχεται από την “OPTOSTIRIXIS Αρβανιτάκης Σπύρος & Σια Ο.Ε.”, στην Αθήνα και η Ελληνική Νομοθεσία θα καθοδηγεί την χρήση του site και την ερμηνεία του. Αν επιλέξετε να έχετε πρόσβαση στο site μας από άλλη χώρα, έχετε την ευθύνη να ακολουθείτε τους Νόμους της χώρας αυτής. Οι παραπάνω όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία με την “OPTOSTIRIXIS Αρβανιτάκης Σπύρος & Σια Ο.Ε.” και η “OPTOSTIRIXIS Αρβανιτάκης Σπύρος & Σια Ο.Ε.” έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο του site και στους ανωτέρους όρους χωρίς καμία προειδοποίηση.